Veilig betalen Gratis verzenden vanaf €15,- Alles op voorraad.
U heeft geen producten in uw wagentje

Betaling & Levering


Betaling
MPKoopje.nl biedt de meest voorkomende typen van betalingen aan in Nederland en België en werkt hierbij met een veilige betaalomgeving via haar paymentprovider Pay. Het is mogelijk te betalen via Ideal, MisterCash, Bancontact en Billink. Overschrijven via de eigen bank is ook mogelijk evenals contant afrekenen bij afhalen. Achteraf betalen is mogelijk bij ophalen in Utrecht en via Billink. Betalen via Billink is alleen mogelijk voor onze Nederlandse klanten, Billink biedt helaas geen achterafmethode aan voor Belgie.

Kosten
Om de producten van de artikelen laag te houden, worden bij een bestelling tot 15 euro verzendkosten gerekend. Dit zijn de daadwerkelijke kosten voor PostNL of BePost. Vanaf 15 Euro is er gratis verzending naar zowel Nederland als Belgie, dan nemen wij deze kosten voor onze rekening. 
De betaalmethodes Ideal en Mister Cash alsmede overschrijven zijn gratis. Kies je voor de achteraf betaalmethode Billink dan brengen we 1,49 kosten in rekening, ongeacht het bedrag. Deze kosten dragen wij weer af aan Billink.   

Levering

Nederland
Bestellingen die voor 17:00 zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde (werk)dag binnen Nederland verzonden via PostNL.
Naar verwachting wordt het pakje dan de daaropvolgende dag bezorgd via de reguliere brievenbuspost. PostNL levert geen reguliere post op maandag. Er wordt een bevestiging gestuurd, zodra het pakje is verzonden. Dit kan ook altijd worden nagekeken in het eigen account. De pakjes met bestemming buiten Nederland worden iedere werkdag, na ontvangst betaling, verzonden via PostNL. De koper betaalt hiervoor de werkelijke verzendkosten zoals gesteld door PostNL (www.postnl.nl)
Kleine verzendingen tot 40 euro worden via brievenbuspost zonder trackingcode verzonden. Grotere bedragen en/of afwijkende formaten worden via pakketpost of brievenbuspakje geleverd. Dit kan zowel via DHL of PostNL. Mocht de koper een voorkeur opgeven bij een pakket dan voeren wij deze zo uit. Voor verzendingen binnen Nederland zijn hier geen kosten aan verbonden voor de koper. Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij het tarief zoals gesteld door PostNL, of indien gewenst een andere pakketvervoerder.
De koper heeft de mogelijkheid het pakje verzekerd te laten verzenden. Deze (extra) kosten worden gedragen door de koper. MPKoopje is niet aansprakelijk voor vertragingen en beschadigingen die optreden door (onjuist) handelen van PostNL, tenzij gekozen is voor verzekerde verzending.

Belgie
Bestellingen die voor 15:00 zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde (werk)dag verzonden via PostNL of B-post.
Via B-post brievenbuspost zijn de pakjes te traceren, via PostNL niet. Het duurt ongeveer 4 werkdagen totdat de bestelling in Belgie wordt afgeleverd. B-post levert van maandag tot en met vrijdag.
Er worden verzendkosten gerekend , zoals door PostNL zijn gesteld. Voor 1 tot 2 product(en) variëren de verzendkosten van 1,33 tot 3,99 (prijs - 2017).

Langskomen
Het is mogelijk de producten af te halen en contant (achteraf) te betalen in Utrecht. Wij werken alleen op afspraak. Geef dit aan bij de bestelling of neem hiervoor contact met ons op via email of telefoon. Je kunt ook altijd in het commentaarveld aangeven dat je langs wilt komen.

Pakje niet ontvangen?
Soms treedt er een vertraging op bij het bezorgen van de post. De meeste van deze vertraagde pakjes wordt binnen een week alsnog bezorgd door PostNL. MPKoopje.nl heeft helaas geen inzicht in de werkwijze van PostNL, tenzij er sprake is van een pakje wat is verstuurd via Track&Trace. Mocht het pakje een week na verzending nog niet zijn ontvangen, neem dan contact met ons op.


Copyright © 2018 MPkoopje. Powered by Zen Cart