Veilig betalen Gratis verzenden vanaf €15,- Alles op voorraad.
U heeft geen producten in uw wagentje

Retourneren

Herroepingsrecht
Er is een wettelijke bedenktermijn van 14 (kalender)dagen na ontvangst van de bestelling. Binnen deze periode kan, zonder opgaaf van redenen, de aankoop worden ontbonden: het zogeheten herroepingsrecht (ontbindingsrecht).

Uitzondering herroepingsrecht
Producten die op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld een eigen foto op een tashaak, een bedrijfslogo op een verpleegstershorloge of een trouwdatum op manchetknopen komen volgens artikel 10, lid 6 van de algemene voorwaarden en artikel 7:46d, lid 4 van het Burgerlijk Wetboek niet in aanmerking voor herroeping of retourneren vanwege het gepersonaliseerde aspect.
http://www.wetboek-online.nl/wet/BW7/46d.html

Procedure retourneren
Meld binnen 14 (kalender)dagen na ontvangst van de bestelling via email (info@mpkoopje.nl) of via het formulier op de contactpagina of via het herroepingsformulier onder aan deze pagina (pdf bestand) dat je een product wilt retourneren. Benoem hierin minimaal jouw naam, adres, bestelnummer en het product / de producten die je wilt retourneren.

Je ontvangt een bevestiging dat je een product / producten wilt retourneren.

Stuur binnen 14 (kalender)dagen na het bericht van retourneren, het product / de producten in onbeschadigde staat en zoveel mogelijk in originele verpakking naar:

MP Koopje
T.a.v. Retouren
Weerdsingel o.z. 13
3514 AA  Utrecht

Bij ontvangst van de retourbestelling ontvang je een bevestiging van ontvangst.

Het betaalde bedrag van het geretourneerde product plus eventuele betalingskosten wordt binnen 14 (kalender)dagen na ontbinding op het bij ons bekende rekeningnummer (terug)gestort.

Verzendkosten voor het retourneren zijn voor kosten van de koper en worden niet vergoed.

In het geval producten beschadigd worden geretourneerd kan MP Koopje kosten berekenen voor herstel of vervanging hiervan.


Herroepings formulier
Copyright © 2018 MPkoopje. Powered by Zen Cart